Şiir Defteri

Masal

Yazan: rapoet
26.05.2006 / 19:29
1661 kez görüntülendi
10 yorum yapıldı
ENSEMDE GÖLGEMİN NEFESİ BATMAKTA HAYATIN SİVRİ İĞNESİ DUDAKLARIMDAN KULAKLARIMA AKAR FERYADIN KESİK NEFESİ BU ŞARİN ELLERİNDE KALEM YARIM RUHU SOLUK BENİZLİ KESTİ SESİMİ KADER, PIRLANTADAN İBARETTİ KAFESİ BEN BİR KUŞ MİSALİ HAPSEDİLDİM, İÇİMDE ÖZGÜRLÜK, KAFES İÇİNDE GİDERMİ HAYAT FELEK KAHBESİ BİR FİNCAN KAHVE UYKULARIMA ÇARE BULSA NE FAYDA HER RÜYA KABUS DUDAKLARIM SEN SUS, HAYATA PUSLU GÖZLERLE BAKTINDA BATTI GEMİLER BOĞULDU YUNUS ELLERİM KAĞITLARDA HER MEVSİM KURUMUŞ, OLMAMIŞ MEYVELERİ OVALAMIŞ DURMUŞ BELKİDE DERELERDEN TAŞ TOPLAYIP KENDİNİ VURMUŞ, ZAMAN KUM MİSALİ AKIP GİDER DURURMUŞ KESTİ FELEK NEFESİ, YANKILANIR NEFESİ KEFRENİN İÇİNDEKİ NEFRETİN KELİMESİ KES SESİNİ, KES ELLERİMİ BEN YİNE DÖKERİM ŞİİRLERİMİ, BİLDİKLERİM ANLATIR BENİ HAYAT HEP SÖYLER YASLI HABERİ, GÜLDÜRÜR KENDİNİ, ÖLDÜRÜR BENDİMİ, KIRDIRIR KALEMİ YORDU BİN PİŞMAN ETTİ YAR BENİ, YAR DÖRT DUVAR ARASI MAHSENLERE MÜEBBET BIRAKIR BENİ SENİ. RUHUM İÇİMDEN KAÇIP GİDER GECELERİ HANGİ MEZARLARDA GEZER BİLMEM ASLINDA AŞK BİR SIRDIR BENSE HİÇ GİZLEMEM, HAYAT BAYAT BİR EKMEK BENSE AÇCASINA YİYEN GİDEN GEMİLERDİ GÜNEŞİN DOĞDUĞU YERE, KIRIK SİNEM, KESİK RESİMLERİMDE BEYAZ BİR KEFEN BELKİDE SEVGİ SENİ İLK SEVEN İLK DÖVEN VE İLK GÖMEN, İLK SEFERİ BU YOLCULUĞUN VE BİRDE VERDİĞİM BEDEL. BELKİ BOŞA BU DİLEK BOŞA BELKİ KÜREK ÇEKMEK EKMEK PEŞİNDE KOŞAR HER BİLEK MEZARCI ALIR ELLERİNE BİR KAZMA BİR KÜREK, MEZAR TAŞLARINDA YATAR YAŞLI YÜREK BU BELKİDE KAÇIRDIĞIN OTBÜSLERİ BEKLEMEK, SİNENDEKİ ÖLÜ KUŞLARI SİNEYE ÇEKMEK BİR TEK KEMİK KALSA BU BEDENDEN TOPRAK ALTINDA, ODA BENDEN DÜNYAYA EMANET. BEN YANLIZ DEĞİLİM GÖRDÜN YA HER YANIMDA SEN VARSIN ŞİİR YAZARKEN ARKAMDA SAKLANIR YAZDIĞIM ŞİİRLERE BAKARSIN KALEMLERİME KONU OLUR KELİMELERLE CÜMLELERE AKARSIN SEN AKARSUYUN BAŞLANGICI, BENSE İÇİNDE KAYBOLAN BALIKTIM. İÇİMDEKİ BENLERDE SENİ KEŞFETTİM, KEŞİFLERİN SONUCU AŞKI KAĞIDA İŞLEDİM SEN GİDERKEN DÖNECEKMİŞ GİBİ BEKLEDİM, DAKİKALAR HAPİS, SAATLERİMİ BENDE BİLMEDİM YANLIZLIĞIN SESİNİ İLK KENDİMDE DİNLEDİM RUHUMU YANIMA ALDIM BİRDE BERABER OKUYALIM DEDİM BİR BENDİM SENİ DÜŞLEYEN BİRDE MELEKLERİM, ONLARDAN KISKANDIM SENİ ŞİİRLERİME HAPSETTİM BEN SENİ ANLATMAKTAN, KENDİMİ YAZAMADIM, YAZITLARIMDA SANA AŞIKTIM BUDA KANITLARIM KAĞIT KALEM SANATLARIM, KIRIK KANATLARIMLA UÇMAYA ÇALIŞAN BİR EBABİL BU KALANLARIM UÇURUMDA HAYAT VE UÇURUMUN KIYISINDA SINIRLARIM, KENDİMİ AŞTIM, AŞKTA BATTIM AY OLDUMDA SENİ GÖRÜNCE PARLADIM, SEN GÜNEŞ OLDUNDA HEPTE BENDEN SAKLANDIN.

kafiyesizgece


26.05.2006 / 22:16
rapoet kardeşim kalemine sağlık,duygularına sağlık...bence çok güzel yazmışsın...{s:029}

Samanyolu


26.05.2006 / 22:31
Tebrikler gerçekten güzel yazmışsın{s:029}

rapoet


27.05.2006 / 13:32
Ben dediğim gibi siz beni anlayamadınız ben bir şiirde tek duyguyu dile getrirmem için kendimi sabitlemem lazım ben kendimi şiire kaptırdığımda yaşarım ölrüm yani binevi ben kendimle yaşarım şiirlerimde tek aşk olmasını sevmem herşeyi çorba yaparım ama sonuç yine aşktır vede peşi sıra ilahi aşktır bu şiirin ilk 2-3 dörtlüğünü tek kalemde yazmıştım aradan bi 20 bilemedin otuz dakka geçti çok basit geldi şiir devamını getirdim ve benim ruh halim hep değişir şairlik normal hayatımdan farklıdır her şairin bir şiiri bir şiirini tutmaz sanırım ben kendimle de kavga ederim yani hep sabit değil duygularım yeri gelir kendimi boğarım yeri gelir kurtarır gemilerimi açık denizlere salarım beni ya ben yada beni anlayanlar anlar ben birilerinin beni anlaması için şiir yazmam ben kendimi rahat huzurlu yada canı sıkkın olduğu zaman şiir yazıp kağıdı bir dost bilip içmi boşaltırım daha iyi şiir yazarım diyenleri takmıyorum Allaha şükür kompleksim yok ben kendi ruhumun şairiyim hiçbir şairinde dugularını kıskanmam kimsenin duygusu beni tınlamaz ben kendi dünyamı kururım şiirlerimde onla yaşarım ve hayatta hiçbirşeyin tek düzey gitmediği gibi insanın düşünceleride öyle gitmez ve hep değişir unutmayın şiir kişiliğin ta kendisidir şiir sendir şiir bendim şiir beni yanısıtır ben ne yaşıyorsam onu yansıtır.

rapoet


27.05.2006 / 13:35
BEN YANLIZ DEĞİLİM GÖRDÜN YA HER YANIMDA SEN VARSIN ŞİİR YAZARKEN ARKAMDA SAKLANIR YAZDIĞIM ŞİİRLERE BAKARSIN KALEMLERİME KONU OLUR KELİMELERLE CÜMLELERE AKARSIN SEN AKARSUYUN BAŞLANGICI, BENSE İÇİNDE KAYBOLAN BALIKTIM burdan sora na biraz daha sonra başladım ne biliyim öyle oldu.

rapoet


27.05.2006 / 13:42
braveheart kardeşim ruhumu eleştirmek sana ddüşmedi ben şiir senin için yazmıyorum bu yüzden hiç karışma yorumunu yap ve git beni anlayan anlar anlamayan anlamaz ben yaşarım ölürüm şiiri kimse için yazmıyorum şiirlerimde bir anlamda aramaya çalıştığım yok kendi dünyamı yazıyorum ister devrik cümle ister yanlış kelime ister farklı duygular. eğer ben böyle şiir yazarsam bidaha yazmam diyorsan bence sen bu duygularla şiir yazmaya bırak çünkü bu duygulara sahip olan şair olamaz kalemi zorlamakla şşair olunmaz kalem eline aldığında akıp gider.
Kapat/(ESC)
Yorum Düzenleme

Yeni Üyeler

  • mimu
  • kartanesimKar
  • Ebuelfiya
  • Efeefe
  • Öz-gü

Bağlı Üyeler

  • asli-korkmz35321:30
Kapat/(ESC)
Tavsiye
Adınız:
Sizin eposta adresiniz:
Alıcının eposta adresi:
Mesajınız:
Doğrulama Kodu:
captcha refresh
Kapat/(ESC)
İletişim
Adınız:
Eposta adresiniz:
Mesajınız:
Doğrulama Kodu:
captcha refresh
Kapat/(ESC)
Rastgele Şiir