Şiir Defteri

KORKAR ÇILDIRIRLAR

Yazan: CECO
01.03.2023 / 08:42
159 kez görüntülendi
3 yorum yapıldı
Kuduz köpekler sudan, İmansız insanlar ezandan, Hainler vatanseverlerden, Korkar, çıldırırlar, kinlerinden. Benciller, biz diyenlerden, Cimriler, cömertlerden, Şeytaniler, Müslümanlardan, Korkar, çıldırırlar, kinlerinden. Yalancılar, doğrulardan, Edepsizler, edeplilerden, Tembeller, çalışkanlardan, Korkarlar, çıldırırlar kinlerinden. Çirkinler, güzellerden, Kirliler, temizlerden, Onursuzlar, onurlulardan, Korkar, çıldırırlar kinlerinden.

Birturkbilgesi


01.03.2023 / 08:56
Böyle kibir, mantıksızlık şiirleri yazmak hem yanlıştır, hem de Müslümanlara kötülük yapar çünkü herkes düşmanlarını kötü, yanlış, çirkin şeylere benzetebilir. Hüner kötülemek değil gerçekler ve doğrular ile kanıtlamaktır. Din de, akıl-ruh sağlığı da 'Önce mantık' demektir çünkü mantık olmazsa bilim de, din de olmaz.

Birturkbilgesi


01.03.2023 / 08:58
DİN KÖTÜLEMEK VE KİBİR SANATI DEĞİL DİNİ TANIMLAYAN, 'Din mantık, ahlak, bilim, vicdan, merhamet, adillik Dürüstlük, güvenilirlik, tarafsızlık, sakinlik, medenilik, sadelik, israfsızlık, nefssizlik Ve bunlarla inzivadır' DİYEN DİN HADİSİLERİ'NİN DİN TANIMINI ÖĞRETMEK İNSANLIĞIDIR.

Düzenleme: 01.03.2023 / 08:58

Birturkbilgesi


01.03.2023 / 09:09
Kuran diyor mu 'Ezanı gavur icadı hoparlör ile bağıra bağıra okuyun'; Kuran diyor mu 'Ramazan ayı gecelerinde gümbür gümbür davul çalın'?
Kapat/(ESC)
Yorum Düzenleme

Yeni Üyeler

  • Tormentor
  • Hevilli
  • Pirinctanesi
  • Mefail
  • turgaykurtulus
Kapat/(ESC)
Tavsiye
Adınız:
Sizin eposta adresiniz:
Alıcının eposta adresi:
Mesajınız:
Doğrulama Kodu:
captcha refresh
Kapat/(ESC)
İletişim
Adınız:
Eposta adresiniz:
Mesajınız:
Doğrulama Kodu:
captcha refresh
Kapat/(ESC)
Rastgele Şiir