Şiir Defteri

Mutluluk

Yazan: MissCalemero
04.01.2012 / 05:17
1794 kez görüntülendi
4 yorum yapıldı
Mutlulugu ifade etmek, zordur. Cunku mutlulugu yanlizca yasarsin. Anlatmak icin bintane siir de yazsan. Yine yetmez.... Ben böyle ifade ediyorum: Bulutlarin ustundeyim, inmek bilmiyor kalbim. Ucan bir kelebek gibiyim, durmak bilmiyor kalbim. Kahka atan bir palyanco gibiyim, susmak bilmiyor kalbim. En icten parlayan gözler gibiyim, aglamak bilmiyor kalbim. Parkta oynayan bir cocuk gibiyim, bitmek bilmiyor kalbim. Isilan bir gunes gibiyim, yagmur bilmiyor kalbim. Yinede kalbimde bir sizi, bitecek diye bu guzel duygu, Gelecek birgun mutluluk hirsizi, Korkarim, calacak diye bu guzel mutlulugu... Mutluluk kucuk seylerden zevk almak masum bi bakis bile, mutlulugu getirmeli. Bir sicak sarilma bile, mutlulugu hissetirmeli. Mutlulugu istersen her saat yasarsin, yeterki kalbin istessin... :) :) :) Onun icin hersey icin yanlizca GULUN :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Düzenleme: 04.01.2012 / 05:18

Esinkan


05.01.2012 / 20:17
Asik olasi geliyor insanin okuyunca tebrik ederim candan kutlarim cok güzel

MissCalemero


05.01.2012 / 21:51
Duygularimi, yasadiklarimi ifade ediyorum yanlizca. Ne guzelki bu yetenige sahibiz. Ask cok guzel, kiymetini bilene tabi... :) Tesekkur ederim yorumun icin. sevgiyle kal..

Esinkan


06.01.2012 / 23:55
Herkez duygularini siirlere dökemez bu gercekten bir yetenektir, emek ve basari. ben 9 yasimda basladim siir yazmaya. türkcemi böylece düzeltim yazarak okuyarak, türkiyede olmamak böyle bir sey sanirim. saglicakla kal

MissCalemero


05.04.2012 / 10:21
Evet bende böyle düzeltiyorum turkcemi, baska bi ulkede dogduguma ragmen.
Kapat/(ESC)
Yorum Düzenleme

Yeni Üyeler

  • Tormentor
  • Hevilli
  • Pirinctanesi
  • Mefail
  • turgaykurtulus
Kapat/(ESC)
Tavsiye
Adınız:
Sizin eposta adresiniz:
Alıcının eposta adresi:
Mesajınız:
Doğrulama Kodu:
captcha refresh
Kapat/(ESC)
İletişim
Adınız:
Eposta adresiniz:
Mesajınız:
Doğrulama Kodu:
captcha refresh
Kapat/(ESC)
Rastgele Şiir