Şiir Defteri

Askin dili

Yazan: MissCalemero
21.08.2012 / 16:14
1411 kez görüntülendi
4 yorum yapıldı
Askin dili varmidir diye sordular... Sizce varmi? Benim icin vardir... Askin dili öyle askim, cicim demekle olmuyor. Benim icin ask dili göz parlayi$idir. Bakinca bi yildiz gibi parlayan, bakamayinca gece gibi karanliktir. Benim icin ask dili gulumsemektir. Gördugunde dislerini hepsini gosterebilecek, göremedikce dudaklarini bi dag olusturmaktir. Benim icin ask dili kokundur. kokladiginda kendinden gecmek, kokliyamadiginda her yerde aramaktir. Benim icin ask dili eline dokunmaktir. dokundugumda birakamamak, dokunamadigimda fotrafindaki eline dokunmaktir. Ask dili iste cumlelerle anlatilmaz, yasarken anlatilir. Herkez seni seviyorum diyebilir, ama onemli olan o degil sacinin bir telini bile saklamaktir gercek ask !!!!!!

romantikprens


22.08.2012 / 04:28
işte budur şair dostum farklı şeyleri yazıyoruz belki ama ifade etmek istediklerimiz aynı umarım anlayanlar fazlalaşır yüreğine sağlık :)

romantikprens


22.08.2012 / 04:30
ve pek görünmüyorsun özletiyosun kendini eskilerden pek kimse kalmadı zaten fazla ihmal etme şiirlerinden güzel sözlerinden saygılar :)

MissCalemero


27.08.2012 / 03:20
evet sair dostum, siirin dis gorunusu önemli degil zaten... icindeki olmayinca :) cok saol yorumun icin. Zamanim oldukca yazmaya calisiyorum... zaman öyle geciyorki sair dostum, durdurmaya gucum yetmiyor :)

romantikprens


28.08.2012 / 01:16
ne demek sen sağol dizelerin miss calemero su başka pencereden bakmak hayata şairlerin ortak gözleri olsa gerek :))
Kapat/(ESC)
Yorum Düzenleme

Yeni Üyeler

  • Tormentor
  • Hevilli
  • Pirinctanesi
  • Mefail
  • turgaykurtulus
Kapat/(ESC)
Tavsiye
Adınız:
Sizin eposta adresiniz:
Alıcının eposta adresi:
Mesajınız:
Doğrulama Kodu:
captcha refresh
Kapat/(ESC)
İletişim
Adınız:
Eposta adresiniz:
Mesajınız:
Doğrulama Kodu:
captcha refresh
Kapat/(ESC)
Rastgele Şiir