Şiir Defteri

Derin Bakan Gözlerim

Yazan: mr-kaman
12.08.2016 / 17:03
2666 kez görüntülendi
5 yorum yapıldı
Sana çok derin bakan gözlerimin, Derinliğini anlayamadın mı,sen? Gözlerimde açmış senin çiçeklerin. Baharımı müjdeleyen kelebeğimsin. Derinden gelen saf su berraktır. Arındırıpta içirten bir topraktır. Kalbin süzgecinden geçen aşkın. Derinden yanmış bir sahibi vardır. Oku gözlerimdeki mektubumu. Sen sardın her yanımı,ruhumu. Sensiz dünya bir cennet olur mu? Yumdum gözlerimi,ısıt yüreğimi. Senin içinde bana özlem var mı? Beni de yanında hiç arzular mı? Sözlerim kulaklarında çınlar mı? Hayra yor, çınlıyorsa bendendir... Mustafa Kaman

Divit


12.08.2016 / 20:03
Sorunlu musun sen! Kafan mı basmıyor. Senin betbat şiirlerini görmek zorunda değiliz. Sen git biraz kitap oku. Git egonu başka yerde tatmin et!!! Herkes neyin ne olduğunu iyi biliyor!!

mr-kaman


15.08.2016 / 05:52
Çok cahilce bir saldırı yapıyorsunuz Divit efendi.Ben sadece şiirlerimi paylaşıyorum.İsteyen okur,istemeyen okumaz. Ben bu tür saygısız hitap şeklini kabul etmiyorum.Benim egomu tatmin etmek gibi bir sorunum da yok.Benim liste başı olmak gibi bir kaygım da yok.Şiirimin bu kadar çok tıklanmasını inanın bende çözemedim. Bunda haklılık payınız var.

Düzenleme: 15.08.2016 / 08:57

mr-kaman


15.08.2016 / 08:59
Bence sayfa yöneticimiz,aynen Facebook'ta olduğu gibi bir düzenleme getirirse suistimaller önlenebilinir diye düşünüyorum.

Divit


17.08.2016 / 00:46
Bırakın bu demokrat sözleri. Burdaki herkes gibi sende çok iyi biliyosun. Ayrıca şiirlerin sana güzel gelebilir ama, nokta kadar edebi değeri yok! Burası beğeni toplayacağın facebook gibi bir site değil. Bu üçüncü olacak ama GİT EGONU BAŞKA YERDE TATMİN ET! Sağ taraftaki liste ne tesadüf ki senin şiirlerinle dolu. Binlerce kez okunmuş üstelik. Açıkcası şiirlerin olunacak kadar, güzel, itinalı, imla var noktama açısından yetersiz ve serbest şiirden daha serbest. Tabi şiir denebilirse. Hadi kendi şiirlerini tıklamayı bırakta serbest piyasada kaç para ettiklerini görelim, ne dersin?

Divit


17.08.2016 / 00:48
Benim yorumlarım cahilce öyle mi? Sen kendini usta şair sandığım sanrılarına ses çıkarmadık henüz. Bak ne diyeceğim şiirlerini facebookta yayınlasana, bakalım kaç beğeni alacaksın??? Şu saçmalığı kes, gerçekten güzel şiir yazanların kalemlerini görelim! Az biraz laf dinle!!!
Kapat/(ESC)
Yorum Düzenleme

Yeni Üyeler

  • Tormentor
  • Hevilli
  • Pirinctanesi
  • Mefail
  • turgaykurtulus
Kapat/(ESC)
Tavsiye
Adınız:
Sizin eposta adresiniz:
Alıcının eposta adresi:
Mesajınız:
Doğrulama Kodu:
captcha refresh
Kapat/(ESC)
İletişim
Adınız:
Eposta adresiniz:
Mesajınız:
Doğrulama Kodu:
captcha refresh
Kapat/(ESC)
Rastgele Şiir